Увага! В каталозі наведені роздрібні ціни для кінцевих споживачів. Для торгових організацій діє прайс-лист.

Статті

Друк

Увага: підробка!

Важлива інформація стосовно виявлення підробки

Будьте уважні:
Шановні клієнти!

Цим повідомляємо Вас про те, що на ринку України виявлена підробка продукції нашого підприємства - комплекту манжет двигуна МеМЗ з теплостійкого акрилатного каучуку ACM - арт. 103К-А. Скопійована упаковка виробу, вказані контактні дані нашого підприємства, досить точно повторений зовнішній вигляд виробів - необхідно визнати, що відрізнити підробку від оригіналу не фахівцям буде дуже важко! Продукція виявлена на ринку автозапчастин в м.Запоріжжя. Імовірно продукція виготовляється з дешевого бутадієн-нитрильного каучуку в КНР (при цьому на деталі вказане маркування більш дорогого матеріалу ACM) за замовленням імпортерів китайських ГТВ.
Відмінні особливості:
Один з клапанів упаковки забарвлений в синій колір - помилка друкарні, повинен бути білого кольору.
При виготовленні підробки сканувалася фірмова упаковка підприємства, що призвело до спотворення кольорів. Колір упаковки у підробки - більш насичений синій.
На лицьовій поверхні деталей, де нанесено маркування, відсутні сліди електроерозійної обробки.
На внутрішній поверхні присутні характерні сліди від коронок - як на більшості сальників, що виготовляються в Китаї .
Пружини для сальників різного діаметру виготовляються з дроту однієї товщини (оригінальні сальники - різні діаметри дроту).
На упаковці відсутня наклейка з описом комплекту.
Продукція має малоприємний запах.
Рекомендації виробника:
Радимо купувати продукцію тільки у перевірених часом постачальників, і тільки у тих постачальників (оптовиків), які мають повний асортимент продукції підприємства. Вимагати гарантію не менше одного року. Підробка виготовлена з дешевого матеріалу NBR і відпрацює не довго.
Дії виробника:
Ініційовано звернення до органів внутрішніх справ. Спільно з органами міліції буде організована контрольна закупівля підробки, після чого винні у виготовленні, створенні чи розповсюдженні контрафактної продукції понесуть кримінальне покарання.

Підбір сальників

Виберіть параметри фільтрації

Вал:


Посадковий отвір:


Матеріал: